Ons team


Jissy

Op mijn 6e ben ik begonnen bij een "ouderwetse" manege. Mijn zus en ik kregen onze eigen pony toen ik 7 jaar was. We hebben altijd eigen pony's gehad tot ik een baan kreeg waardoor ik geen tijd meer had om met de paarden bezig te zijn. Ik ben zo'n 5 tot 6 jaar helemaal uit de paardenwereld geweest tot mijn stiefzoon heel graag op paardrijden wilde. Hier leerde ik kennis maken met het natural horsemanship en alles wat daarbij hoort zoals grondwerk. Nu ben ik bezig met de opleiding academisch rijkunst bij Greetje Hakvoort om meer kennis te vergaren en om in de toekomst ook lessen te gaan geven!

Juul

Van kleins af aan ben ik al bezig met paarden. Ik ben begonnen op een reguliere manege tot ik Natural Horsemanship ontdekte. Nadat ik me erin heb verdiept, heb ik er mijn eigen draai aan gegeven. Daarna heb ik de opleiding Klassieke Rijkunst gevolgd bij Dressuur Natuurlijk. En nu volg ik  de opleiding Academische Rijkunst bij de Human & Horse Academy van Greetje Hakvoort. Ik geef de meeste lessen op Bomba's Ranch.

Stelonie

Op Bomba’s ranch geef ik vooral beginnerslessen, en ga ik als begeleider mee op buitenritten. Ik vind het ontzettend leuk om met kinderen bezig te zijn en hen op een spelende wijze te leren paardrijden. Ik ben zelf als jonge amazone ook begonnen op een kleinschalige manege, en heb ik daarna verschillende bijrijdpaarden gehad. Hierdoor ben ik in aanraking gekomen met onder andere vrijheidsdressuur en natural horsemanship. Het liefst rijd ik lekker buiten in de mooie omgeving of leer ik de pony's een paar kunstjes aan. Daarnaast loop ik vaak rond met mijn camera om mooie foto’s te maken voor de website en onze sociale media. 

Pleuni

Als klein meisje begon ik met paardrijden, zoals velen, op een traditionele manege. Na een aantal jaar besloot ik naar een andere manege te gaan en maakte ik kennis met een meer paardvriendelijke manier van rijden. Nu zit ik in het eerste jaar van de opleiding Paardenhouderij in Alkmaar, en heb ik mijn droompaard Ilustrado gevonden. Om nog meer ervaring op te doen en mijn kennis in de praktijk te brengen, ben ik bij Bomba's gaan werken.  In de toekomst wil ik me meer gaan verdiepen in de training van paarden en wil ik graag wedstrijden starten met mijn Spanjaard.

Harper

Harper is een van onze drie stalhonden. Harper is gek op spelen en begroet elke klant met veel enthousiasme en ontvangt graag veel knuffels.

Bonnie 

Bonnie is de grootste knuffelkont ter wereld, het liefst ligt ze de hele dag bij je! Wel laat ze zich graag horen als er mensen op het terrein komen.

Clyde 

Clyde is de stoere man van de drie. Clyde is heel rustig en lief. Clyde is de broer van Bonnie en de beste vriend van Harper.