Onze lessen

Al onze lessen worden bitloos gereden.  Wij proberen onze lessen zo breed mogelijk aan te bieden, zodat er voor iedereen wat tussen zit. Geen standaard lessen dus, 
maar maatwerk! 

Aanbod

Recreatie 

Voor de mensen onder ons die gewoon lekker willen leren rijden zonder poespas, gewoon samen zijn met de paarden. De basis van het paardrijden onder de knie krijgen en leren veilig buiten rijden, samen erop uit gaan.

Dressuur 

We kennen allemaal de standaard dressuurlessen, maar kan dat ook anders?
Zeker! Dressuur rijden in een holistisch thema. Niet alleen in het zadel. Tijdens de dressuurlessen leer je ook werken aan de hand, aan de lange teugels en grondwerk. 

Springen 

Voor de fanatieke ruiters worden er sinds kort ook springlessen aangeboden. In deze lessen leer je een goede houding en zit te ontwikkelen tijdens het springen. Hiervoor hebben we goed springmateriaal beschikbaar. 

Buitenritten

Onze prachtige locatie gelegen aan zowel het bos als de polder, geeft ons de mogelijkheid om heerlijke buitenritten te maken. Regelmatig worden die dan ook  georganiseerd en is het ook mogelijk om op aanvraag op buitenrit te gaan met enkele personen.